top of page

DEPRESSION / ANGST / STRESS / TVANGSTANKER/ JALOUSI

METAKOGNITIV TERAPI TIL FORSKELLIGE PROBLEMATIKKER OG DIAGNOSER

Fylder bekymringer, grublerier eller tunge tanker og følelser for meget i dit liv?

Når vi ønsker at blive fri af svære tanker og følelser, er den metakognitive terapi en effektiv psykologisk terapiform. Den skaber ro i systemet, og frigør både mental og følelsmæssig energi, der gør dig i stand til at fokusere på alt det, du selv ønsker at fylde din tid med. Den metakognitive terapi er evidensbaseret, og kan bruges til mange forskellige problematikker og diagnoser som fx depression, stress, angst, ocd, ptsd, selvværdsproblemer, jalousiproblematikker mv.

                                                   

                                            HELHEDSORIENTERET PSYKOLOGI

Somme tider har vi måske i højere grad behov for støtte og nærværende og engagerede samtaler omkring vores liv, og de valg og værdier vi ønsker at forfølge, snarere end at komme en diagnose eller et specifikt problem til livs. Dette er der selvfølgelig rum for hos mig, da jeg også tilbyder mere sammensatte forløb hvor fx. mindfulness-baseret psykoterapi og ACT kan indgå. Vi finder sammen ud af, hvilke behov du har og hvad der er bedst for netop dig.

Du er velkommen til at skrive en mail eller ringe for en uforpligtende snak, hvis du er i tvivl eller gerne vil vide mere.

MAIL sarasimonsen@protonmail.com

MIND YOUR HEAD TLF +45-42531925

bottom of page